Materialele de pe platforma online AlfabetIQ sînt doar cu scop informativ și educațional. Ele sînt puse la dispoziția utilizatorilor/vizitatorilor în mod gratuit, nu reprezintă sfaturi calificate și nu pot fi interpretate ca opinii, poziții oficiale sau puncte de vedere decît în măsura în care sînt marcate ca atare. Materialele nu trebuie folosite ca un substitut pentru consultanța de specialitate. Folosirea platformei noastre online  nu creează implicit o relație de tip consultant-client intre AlfabetIQ și dumneavoastră.

AlfabetIQ nu garantează în nici un fel informațiile furnizate pe platforma sa online sau pe site-urile care pot fi accesate prin linkuri partajate, inclusiv orice declarații sau garanții cu privire la exactitatea, caracterul complet sau actualitatea informațiilor postate pe acest site. Nu acționați în nici un fel în baza informațiilor prezentate pe acest site fără a căuta mai întâi sfatul unui profesionist.

Întregul conținut al acestui site este proprietatea AlfabetIQ și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Versiunea actuală a fost actualizată la data de 01.01.2023